Naš tim

O NAMA: Administrativni i stručni tim Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije izgrađen je na principima jednakih mogućnosti i poštivanja različitosti, a ulaganje u obrazovanje i profesionalni razvoj zaposlenika jedna je od naših prioritetnih  odrednica. U Udruzi njegujemo i potičemo otvorenu razmjenu informacija i komunikaciju na svim razinama…sve  u želji da stvorimo radno ozračje u kojemu su prijedlozi i sugestije dobrodošli, a zaposlenici pravodobno informirani o svim temama vezanim uz udrugu i njihov posao. Time se ujedno jača osjećaj pripadnosti i vrijednost timskog rada.

PROJEKTNI I ADMINISTRATIVNI TIM UDRUGE:

ALEKSANDRA MILKOVIĆ, dipl.nov.
Radno mjesto u UOSI SMŽ:  izvršna direktorica Udruge i voditeljica projekata i programa u Udruzi Diplomirala je 1994. godine na Fakultetu političkih znanosti, Sveučilište Zagreb, smjer: novinarstvo titula: diplomirani novinar – po novoj klasifikaciji: magistrica novinarstva

U Udruzi  je zaposlena od 2013. godine, a prije je kao majka djeteta s teškoćama u razvoju, člana Udruge, pružala svoje stručno znanje kroz volonterski doprinos te je jedno vrijeme na samim početcima rada Udruge i volonterski obnašala dužnost tajnice. Posjeduje  iskustvo u koordinaciji timova, dobre logističke, medijacijske i interkulturne vještine - višegodišnje iskustvo u organizaciji tribina, seminara, konferencija, PR događanja, organiziranja humanitarnih akcija i senzibilizacije građana. Organizacija i upravljanje projektnim timovima u svim projektima Udruge zadnjih pet godina. Organizacija i vođenje ureda. Posjeduje dobre analitičke vještine, motiviranost i inicijativu za nove ideje za unaprjeđivanje cjelokupnog poslovanja. Idejna je začetnica, glavni urednik i autorica svojevrsne biografije objavljene pod nazivom „Petrinjski radio – 60 godina“ u izdanju Petrinjskog radija, autorica svih brošura, edukativnih i promotivnih materijala u Udruzi osoba s invaliditetom SMŽ te suradnik i autor u nekoliko tiskanih izdanja Matice hrvatske Petrinja. Ima status hrvatskog branitelja, članica je Kluba žena Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata grada Petrinje te obnaša funkciju predsjednice Hrvatskog saveza udruga OSIce  (mandat do rujna 2019. godine)

MANDA ŠALIĆ
Radno mjesto u UOSI SMŽ:  voditeljica financijske i administrativne službe Završila je 1987. srednju ekonomsku školu u Banja Luci, u Algebri Sisak 2012. završila je za samostalnu knjigovotkinju, te tijekom 2014. obrazovanje za izradu i provedbu EU fondova

U udruzi je zaposlena od 2016. godine  te je aktivna u vođenju financijsko-administrativnih poslova udruge, pisanju  projektnih prijedloga, obavlja administrativno- financijske, edukacijske i konzultantske usluge za druge organizacije civilnog društva i poslovni sektor, angažirana je za administrativno i financijsko vođenje na svim projektima i programima koje udruga  provodi . Osim administrativnog i financijskog dijela usmjerena je i na organizaciju, organiziranje i vođenje volonterskih akcija u zajednici, organiziranje raznih kreativnih radionica za djecu i odrasle, liderica je CESI-ja za Sisačko-moslavačku županiju  te organizatorica i voditeljica niza radionica na temu rodne ravnopravnosti i osnaživanja žena. Dopredsjednica je i članica Udruge Građanski aktivizam, Petrinja (GrAk) i predsjednica Nadzornog odbora Građanske inicijative “Moj Grad Sisak”.

studijsko Belgija

STRUČNI TIM UDRUGE  

NATALI KLARIĆ PRANIĆ, bacc.therap.occup.
Radno mjesto u UOSI SMŽ: radna terapeutkinja Završila je 2011. godine  na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu stručni studij radne terapije te nam se odmah pridružila i uključila u tim udruge.

U udruzi je kao radna terapeutkinja zaposlena od 2011. godine, a djeca „tetu Natali“ jako vole jer je komunikativna, empatična i inovativna u osmišljavanju  sadržaja za rad s djecom te ih potiče i utječe na njihov emocionalni i tjelesni razvoj i napredovanje. Zbog najduljeg radnog staža  u Udruzi bila je odličan mentor svojim kolegicama koje su nam se pridružile kasnije. Natali je završila brojne edukacije, a jedna će joj omogućiti da i promijeni radno mjesto. Nakon osobnog izazova majčinstva koji ju uskoro očekuje Natali će se po povratku u udrugu pridružiti timu za provođenje terapije senzorne integracije.

JASMINA ŠAKINOVIĆ, bacc.therap.occup.
Radno mjesto u UOSI SMŽ: radna terapeutkinja Završila je 2013. godine  na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu stručni studij radne terapije, došla nam na stručno usavršavanje i ostala do danas …

Nakon odrađenog stručnog staža zadržavamo je u timu Udruge od 2014. godine kada se zbog povećanja broja upisane djece s razvojnim teškoćama ukazala potreba za otvaranjem drugog kabineta radne terapije u udruzi. Lijepo prihvaćena od djece s kojom radi svakodnevno pokazuje odgovornost za svoj rad, dobru komunikaciju, pristup djeci a u terapijskom radu koristi i stečena znanja kroz dodatne edukacije (Masgutova metoda), a uskoro i nju primamo u senzorički tim.

LUNA BERENDIKA, bacc.physioth.-Ayressensorytherapist
Radno mjesto u UOSI SMŽ: fizioterapeutkinja/senzorna terapeutkinja Završila je 2016.godine na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu stručni studij fizioterapije te uz financiranje Udruge u 2017. godini stekla međunarodnu priznatu licencu za terapeutkinju senzorne integracije University of Southern California-Ayressensorytherapist

U Udrugu je došla kao volonterka, a od 2016. postaje dio stručnog tima Udruge. Njeno radno mjesto od 2017. godine je naša Soba čuda i radi kao prvi senzorni terapeut u prvoj sobi za terapiju senzorne integracije u Sisačko-moslavačkoj županiji. Uvijek vedra i nasmijana osvojila je srca sve djece i trenutno je njen radni prostor najpopularniji kod naše djece-članova udruge. Komunikativna je, otvorena za postavljene izazove, pokazivanje samoinicijative, vedra i nasmijana i posebno senzibilizirana obzirom da ima brata s teškoćama i invaliditetom.

SELMA BULJUBAŠIĆ, dipl.učiteljica razredne nastave
Radno mjesto u UOSI SMŽ: voditeljica programa Male škole i pomoći u učenju te kreativnih radionica, igraonica i skraćenog poludnevnog boravka Na Visokoj učiteljskoj školi u Petrinji diplomirala je 2002. godine te stekla zvanje diplomirana učiteljica razredne nastave s pojačanim programom iz nastavnog predmeta Geografija.  2014. godine završila je edukaciju Psihosocijalna podrška u zajednici osobama s invaliditetom a i kroz svoj učiteljski staž radila je s djecom s razvojnim teškoćama.

Našem timu i udruzi pridružuje se kao voditeljica programa Male škole i pomoći u učenju 2015. godine i zahvaljujući financiranim projektima Udruge preko MZOS  ostaje dio tima (s povremenim prekidima) sve do danas. Odmor od skrbi, dnevni centar, igraonice i kreativne radionice također se provode u njezinoj organizaciji gdje do izražaja dolazi njena umjetnička i kreativna nadarenost i crta. Kroz svoj učiteljski staž vodila je kreativne skupine, likovnu, dramsko-scensku radionicu, bila je zadužena za uređenje školskih panoa i postavljanje izložbi dječjih radova te stečena znanja primjenjuje i s radom s djecom u Udruzi.Temperamentna Dalmatinka s petrinjskom adresom  lako uspostavlja pozitivno radno ozračje u radu i suradnički odnos s djecom i roditeljima.

VERONIKA MUŽA, bacc.therap.occup.
Radno mjesto u UOSI SMŽ: radna terapeutkinja Završila je 2014. godine  na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu stručni studij radne terapije i najnovije je osvježenje našeg malog tima.

Kako našu Natali očekuje izazov majčinstva radnu terapiju u Udruzi počela je provoditi krajem 2016. godine i izvrsno se snašla i prihvaćena je od strane naše dječice. Dugogodišnje volontiranje s terapijskim konjima i djecom s razvojnim teškoćama utjecalo je na njeno profesionalno opredjeljenje i sada, nakon ovo malo vremena provedenog s nama, možemo zasigurno reći da nije pogriješila.  Trenutno „pravi društvo“  našoj Luni u Sobi čuda u Sisku gdje smo uredski prostor pretvorili u drugi kabinet radne terapije kako bi djeci i roditeljima iz Siska uštedjeli vrijeme i koju kunu da na terapiju ne moraju više putovati do Petrinje.

stručni tim

JAČANJE OSOBNIH KAPACITETA I KAPACITETA UDRUGE KROZ EDUKACIJE

u 2016. godini:

u 2015. godini:

u 2014. godini:

13118921 10201475064116225 1165034859183098119 n

Kontakt

Udruga Osoba s invaliditetom SMŽ
J. Babić 18, 44250 Petrinja
Tel/fax: 044 719 482 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme:
od 8:00 do 16:00 h, utorkom i četvrtkom od 12:00 do 20:00 h

baner mogucnostiA4