Paketi higijenskih potrepština u sklopu programa Zaželi

Alex

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije jedna je od prvih u Hrvatskoj koja je krenula s provedbom projekta u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – Program zapošljavanja žena“. U projektu Udruge pod nazivom "Nove vještine za jednake mogućnosti" jedna od glavnih aktivnosti je i nabava te podjela paketa higijenskih potrepština krajnjim korisnicima projekta, tj. osobama starije životne dobi kojima zaposlene žene pomažu u njihovim domovima.

Opširnije...

Udruga partner UNICEF-u u projektu primjene AT i PK

unicef

Stručnom konferencijom „Primjena potpomognute komunikacije kao metode rane intervencije za najmlađu djecu”, koja je održana u petak, 16.studenoga, obilježen je završetak programa "Izgradnja nacionalnih kapaciteta za primjenu potpomognute komunikacijekao metode rane intervencije za djecu od 0 do 8 godina s razvojnim odstupanjima/teškoćama" vrijednog više od 1,8 milijuna kuna koji je UNICEF pokrenuo s partnerima s ciljem da se uz pomoć moderne tehnologije djeci s teškoćama osigura pristup potpomognutoj komunikaciji.

Opširnije...

Edukacija "Ruksak vještina"

edukacija

Udruga osoba s invaliditetom počela je s nizom praktičnih radionica pod nazivom Ruksak vještina. Radi se o radionici razvijanja terapeutskih vještina kroz okupacijski usmjerenu praksu s ciljem razvijanja kompetencija, evaluacije okupacijskog funkcioniranja (provedbe procjena i njihove interpretacije), planiranja tretmana na temelju rezultata evaluacije, pisanje ciljeva i mišljenja.

Opširnije...

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 49 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam