Proslavljen 14 rođendan UOSI SMŽ

Danom otvornih vrata i opuštenim druženjem pod nazivom „Picnic day“ Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije (UOSI SMŽ) u dvorištu Male kuće u Petrinji u nedjelju 14.svibnja proslavila je svoj 14. rođendan. Udruga je osnovana 7. svibnja 2003. godine, a na  dan 14. svibnja 2003. upisana je u Registar udruga.

Uz roštilj, kolače i tortu te zabavne sportske igre za odrasle i za djecu organizaciju aktivnosti na igralištu i u igraonici udruge članovi su se okupili, međusobno družili i razmjenjivali iskustva i saznanja.

Rođendan Udruzi došao je čestitati i gradonačelnik Petrinje te saborski zastupnik Darinko Dumbović koji je pohvalivši rad udruge obećao i daljnju pomoć i podršku.

dumbović m kuća tekst


Na poziv za druženje odazvali su se članovi iz Petrinje, Siska, Gline i Novske dok su druženje omogućili slijedeći sponzori kojima ujedno šaljemo i zahvalu: Tvornica Gavrilović, mesnica Cvanciger, Pekarna Edi, Komunalac Petrinja i Grad Novska.

jasmina tekst

druženje

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 43 gostiju i nema članova online