Volonteri i Sveti Nikola

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije obilježila je Međunarodni dan volontera i blagdan sv.Nikole. Djeca korisnici Male kuće su bila oduševljena darovima za koje je ove godine sponzor bila Udruga Mission Life – građanska udruga koja djeluje u Bratislavi u Slovačkoj i koja je s donacijom od 2,5 tisuće eura omogućila kupnju darova za korisnike Male kuće. Prije dolaska Svetog Nikole i podjele paketića za uvodnu predstovu i ove godine pobrinuli su se najmlađi članovi Marijine legije koja djeluje pri župi Svetog Lovre.


Tradicionalno, s djecom su bili i volonteri te je to bila prigoda na kraju godine zahvaliti im na volontiranju u Udruzi. Naša udruga nudi 7 volonterskih programa, imamo 45 volontera s područja Siska, Petrinje, Gline i Novske i oni su ukupno ove godine odradili 1763 sata volontiranja. Najbolja volonterka Udruge je Slavica Antolec iz Siska s 295 sati volonterskih sati. Zatim slijedi naša Petrinjka Palma Miličević sa 160 sati, naš Mirko Stambolija iz Gline sa 140 sati. Tu ima i dosta mladih iz Marijine legije koji sustavno već nekoliko godina sudjeluju s nama i u obilježavanju blagdana sv.Nikole

vijest 22a

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 58 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam