Kava s kromosomom viška u Novskoj

Svakog 21. ožujka u godini obilježava se Svjetski dan Downovog sindroma, dan kojeg Udruga obilježava gostovanjem u nekom od gradova županije.
Nakon Petrinje i Siska, Novska je bila domaćin ovogodišnjeg druženja na lokaciji Caffe Bar “Novela” gdje se posluživala "kava s kromosom viška i najljepšim osmijehom na svijetu".

Udruga se zahvaljuje na podršci Gradu Novska i vlasniku Caffe Bara “Novela” Dragi Števinoviću, koji im je ustupio prostor. Hvala također i građanima na velikom interesu  te članovima Udruge.

LRM EXPORT 20180321 201635


Obilježavanjem Svjetskog dana sindroma Down želi se upoznati svijet s ovim poremećajem i pri tomu potaknuti ljude za veće poštivanje prava ljudi s Downovim sindromom. Većim razumijevanjem i poboljšanjem njihovog položaja u društvu možemo poboljšati kvalitetu života osoba s sindromom Down.

DSC 0017

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 35 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam