ATAAC konferencija od 17. do 19.listopada 2018.g. u Zagrebu

U  organizaciji tvrtke Eglas iz Rijeke, Tehničkog fakulteta – Sveučilišta u Rijeci i Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta – Sveučilišta u Zagrebu  i ove godine Zagreb će biti domaćin ATAAC konferencije koja je najavljena u Hotelu Westin od 17. do 19.listopada 2018. godine.

ATAAC konferencija u Zagreb dovodi vrhunske svjetske stručnjake te korisnike asistivne tehologije i potpomognute komunikacije koji će prenijeti svoje znanje i iskustvo kroz slijedeće tematske cjeline.
SRIJEDA, 17. 10. - Djeca, škola i obrazovanje
ČETVRTAK, 18.10. - Potpomognuta komunikacija, rehabilitacija i radno mjesto
PETAK, 19.10. - Senzorna stimulacija, autizam i rana intervencija

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i ove je godine partner konferencije te ćemo u prvom danu Konferencije u vremenu od 16:40 do 16:50 predstaviti naš projekt Želim da se i moj glas čuje s naglaskom na program male škole i radne terapije za djecu s teškoćama u razvoju koje se provode upravo korištenjem asistivne tehnologije i potpomognute komunikacije.
Također na ATAAC konferenciji bit će izloženi posteri terapeuta koji u svom radu koriste asistivnu tehnologiju (AT) i/ili se bave potpomognutom komunikacijom (AAC).

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a više o njoj i rezervaciju svog mjesta i sudjelovanja možete obaviti posjetom web stranice
http://www.ataac.eu/hr/

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 579 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam