Edukacije žena za računalnu operaterku

U sklopu projekta „Nove vještine za jednake mogućnosti“ financiranom kroz program „Zaželi“ krajem kolovoza počeo je program edukacije za računalnu operaterku. Informatičku edukaciju po programu računalnog operatera provodi Algebra centar Sisak, nakon čega će 5 polaznica, ukoliko uspješno polože završni ispit, dobiti certifikate o stručnoj osposobljenosti za računalnu operaterku.

 DSC 0012

Cilj edukacije je stjecanje dodatnih znanja i vještina, a samim time postat će konkurentnije na tržištu rada.

DSC 0006

Polaznicama je dana mogućnost volontiranja u udruzi na administrativnim poslovima kako bi paralelno s edukacijom dobile i mogućnost praktičnog rada na konkretnim poslovima u udruzi. Bez obzira na naporan radni dan i popodnevne edukacije žene su se uključile u volonterski program udruge kako bi stečena školska znanja primijenile na konkretan rad u udruzi, a time ispunile školske domaće zadatke usmjerene na vježbu i rad na računalu.

DSC 0022

Riječ je o projektu vrijednom 2.238.914,73 kuna, a odobrenom u okviru Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava „Zaželi – Program zapošljavanja žena“. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Programa za zapošljavanje žena, a provodi se u suradnji s Ministarstvom rada i mirovinskog sustava te Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

DSC 0010

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Tko je online?

Imamo 32 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.
Više informacija Prihvaćam