Soba čuda

Prvi rođendan Sobe čuda u Sisku

Danom otvorenih vrata 2. prosinca 2017. obilježili smo prvi rođendan Sobe čuda i to baš onako kao je trebalo - s djecom koja su proteklih 12 mjeseci jednom tjedno posjećivala Sobu čuda i svoje razvojne teškoće ublaživala senzornom i radnom terapijom.

Opširnije...

Otvorena Soba čuda u Sisku

soba čuda

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u Sisku je u petak, 2.prosinca otvorena Soba čuda - prva soba za terapiju senzornom integracijom u tom dijelu Hrvatske. S tridesetak djece s poteškoćama u razvoju u početku će raditi jedan terapeut, u planu je edukacija i drugog, pa će od sredine sljedeće godine još tridesetoro mališana dobiti potrebnu terapiju.

Opširnije...

Radne akcije za Sobu čuda

U tri dana radnih akcija (4., 5. i 6. studenoga 2016.) dogodilo se ČUDO u SOBI ČUDA...zajedništvo..osjećaj da ljudi cijene i prepoznaju rad i želju da se djeci s teškoćama u razvoju kroz terapiju senzorne integracije pomogne ...prepoznali su mnogi. Točnije 73 pari vrijednih ruku u 3 dana...zato svima hvala... HVALA volonterima INA-Klub volontera, Građanske inicijative Moj Grad Sisak, sindikata Nova solidarnost, GO SDP Sisak, Sisačkim volonterima, volonterima Crvenog križa Sisak, Udruge GrAk, Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije, sportašima KHL Sisak, djelatnicima Grada Siska, UOSI SMŽ, roditeljima djece s TUR, građanima Siska, susjedima u Frankopanskoj 5 ....

Opširnije...

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.