Neurofeedback terapija za djecu i odrasle

Neurofeedback terapija korisna je i kod djece, ali i odraslih. Njezina primjena pokazala je učinke u liječenju poremećaja pažnje s hiperaktivnošću (ADHD), anksioznosti, depresije, epilepsije, poremećaja iz autističnog spektra, nesanice, ovisnosti o drogama, shizofrenije i poteškoća u učenju.

Opširnije...

SPRETNE RUKE

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije od siječnja do prosinca 2023. godine provodi projekt Spretne ruke. Projekt je prijavljen na Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2022. godinu, a provodi se uz financiranje Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. 

Opširnije...

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 84 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.