INSTITUCIONALNA PODRŠKA NACIONALNE ZAKLADE ZA RAZVOJ CIVILNOGA DRUŠTVA

Udruga osoba s invaliditetom korisnik je institucionalne podrške od siječnja 2020. godine do zaključno 31.prosinca 2022. godine, u iznosu od 202.750,00 kn godišnje koja je prvenstveno namijenjena organizacijskom razvoju Udruge.

Dobivanje Institucionalne podrške od strane Nacionalne zaklade znači za Udrugu daljnji organizacijski razvoj, a samim tim i razvoj novih i inovativnih obilika socijalnih usluga i psihosocijalne podrške u zajednici.  Doprinijet će također zadržavanju upravljačkog i administrativnog tima koji aplicira brojne projekte, uspostavljanju kvalitetnog timskog rada, formiranju zajedničkih sustava vrijednosti, posvećenosti organizaciji, te dobivanju profiliranog tima za daljnje razvijanje udruge.

U prvoj godini institucionalna podrška se odnosi na sufinanciranje plaća članova upravljačkog, administrativnog i stručnog tima Udruge, financiranje režijskih troškova, kupnju opreme te tiskanje godišnjeg izvještaja UOSI SMŽ.

 

download

Kontakt

UOSI SMZ logo full color

Udruga Osoba s invaliditetom SMŽ
J. Babić 18, 44250 Petrinja
Tel/fax: 044 719 482 
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radno vrijeme:
ponedjeljak, srijeda i petak od 8:00 do 16:00 h, utorkom i četvrtkom od 12:00 do 20:00 h

ASISTENT - POMOĆ I PODRŠKA

logo eu za OA

Projekt Asistent pomoć i podrška financirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Udruge osoba s invaliditetom SMŽ

Ostali projekti Udruge 

Misija i vizija

Misija organizacije:

Doprinijeti kvalitetnom i ravnopravnom sudjelovanju djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom u svim segmentima društva.

Naša vizija:

Društvo jednakih mogućnosti i socijalne uključenosti djece s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.