U Švicarskoj otvoren SMS donacijski program za UOSI SMŽ

Posredovanjem Suzane Tomas iz Siska koja živi i radi u Švicarskoj (Reinach, Aargan) i ekipe građana i prijatelja otvoren je SMS donacijski program za građane Švicarske koji mogu i žele pomoći novčanim donacijama u održanju rada Udruge.
švicarska foto sms

Hvala od srca, kao i na svim dosadašnjim donacijama koje se uplaćuju ciljano na naš račun Udruge. 

Švicarska SMS

Suzana je koristeći podatke s naše FB stranice složila divan članak na njemačkom jeziku kako bi senzibilizirala javnost Švicarske pa slobodno dijelite dalje. Možda još nekoga motivira! Možete ga pročitati i skinuti na ovom linku auf Deutsch lesen

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 129 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.