Na Skupštini UOSI SMŽ obznanjena sretna vijest o ulasku u Mrežu socijalnih usluga MROSP

U Narodnom domu „Stjepan Radić“ u Hrastovici u subotu, 4.prosinca održana je redovna godišnja Skupština UOSI SMŽ na kojoj su jednoglasno usvojeni Program rada, Operativni i financijski plan rada Udruge za 2022. godinu, odabrani su članovi inventurne komisije te su sukladno odredbama Statuta brisani iz članstva oni članovi Udruge koji nisu platili članarinu zadnje dvije godine.

skupština 4

Skupštini je, uz članove Skupštine, zaposlenike udruge, te članove Upravnog i Nadzornog odbora nazočio predstavnik Sisačko-moslavačke županije, zamjenik župana Mihael Jurić, koji je čestitajući Udruzi na dosadašnjem uspješnom radu prenio i dugo očekivanu vijest o odobravanju udruge za ulazak u mrežu pružatelja socijalnih usluga Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike zaključno s 1.siječnjem 2022. godine.

SKUPŠTINA uosi smž prosinac 2

Ulazak Udruge u mrežu daje podlogu i temelj opstanka rada udruge, naglasio je Jurić i dodao „To mi je iznimno drago, jer od nacionalnih sredstava koja se spuštaju na lokalne i regionalne razine, ne znam hoće li ijedna kuna biti bolje i kvalitetnije upućena na niže razine kao što će to biti prema vama, obzirom na sav vaš trud i aktivnosti koje provodite“, kazao je Jurić.

Image00002

Posebno emotivna bila je predsjednica udruge Dijana Smajo jer je istaknula nastojanje Udruge već niz godina za ugovaranje s Ministarstvom, a sve u cilju da djeci s TUR s područja Sisačko-moslavačke županije osigura kontinuitet pružanja psihosocijalne podrške. Zahvalila se cijelom timu UOSI SMŽ na predanom radu i razvoju udruge koji je pomogao da postane važan i prepoznatljiv pružatelj usluga u zajednici čime su u konačnici i zaslužili ovaj ugovor.

Aleksandra Milković, izvršna direktorica UOSI SMŽ predstavila je članovima Skupštine dosadašnji rad u 2021. godini o čemu možete više saznati na linku prezentacije - IZVJEŠTAJ O DOSADAŠNJEM RADU U 2021. GODINI

 

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 12 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.