Vrijedna donacija za ovo vrijeme pandemije

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije 2.veljače dobila je vrijednu donaciju koja će joj pomoći da još bolje provodi sve potrebne epidemiološke preventivne mjere u sjedištu Udruge u Petrinji gdje na tjednoj bazi preko 100 djece s teškoćama u razvoju dobiva neophodne terapijske usluge radne terapije, fizioterapije i terapije senzorne integracije.

difuzor donacija

Malu kuću u Petrinji posjetio je Marijo Šuica, vlasnik tvrtke Eventus produkcija d.o.o. koji je Aleksandri Milković, izvršnoj direktorici Udruge uručio vrijedan digitalni beskontaktni dezificijens ruku s displayem na kojem se, uz dezinfekciju, članove udruge može ubuduće pravovremeno obavještavati o svim potrebnim informacijama vezanima za rad udruge ili jednostavno fotografijama promovirati rad i usluge koje nude.
Marijo Šuica u glazbenim krugovima poznat je kao koncertni ton-majstor koji radi za najveće glazbenike današnjice, a iako je rođen u Adelaideu u Australiji posao i želja za pomaganjem i doprinosom zajednici vratila ga je u Hrvatsku od kuda su mu obiteljski korijeni. U vrijeme pandemije, uz koncertnu tvrtku, prilagodio se krizi u event i glazbenoj industriji te je, između ostaloga, dobio i zastupništvo za jednu englesku tvrtku za Digitalne zaslone i za njemačku tvrtku kako bi hrvatskom tržištu predstavio i ponudio inovativne uređaje za potpunu dezinfekciju zraka i površina.
"U Udruzi redovno kontroliramo provedbu i poštivanje svih epidemioloških mjera, a ova donacija omogućit će još lakšu primjenu dezificijensa te dodatno pri tome i zabaviti i informirati i djecu i roditelje. Hvala Marijo!"- zahvalila se Aleksandra Milković, izvršna direktorica Udruge.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 150 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.