Podjelom uvjerenja završena edukacija za osobne asistente

U organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije i  u suradnji s Učilištem Magistra-Ustanovom za obrazovanje odraslih iz Zagreba 15 osobnih asistenata zaposlenih kroz projekt UOSI SMŽ tijekom listopada i studenog prošle godine sudjelovali su u programu osposobljavanja za zanimanje – osobni asistent za osobe s invaliditetom.

Edukacija je provedena u sklopu projekta pod nazivom „Asistent-pomoć i podrška“,  Europskog socijalnog fonda-Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. - „Razvoj usluga osobne asistencije za osobe s invaliditetom – Faza III, kojeg UOSI SMŽ provodi u razdoblju od 1.svibnja.2021. do 1. studenoga.2022. godine.

Na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici u utorak, 22.veljače 2022. godine održano je svečano uručenje Uvjerenja o osposobljavanju, a voditeljica edukacije dr.sc. Daša Poredoš Lavor je polaznicima osobno uručila Uvjerenja osposobljenosti za osobne asistente za osobe s invaliditetom koji su nakon 60 nastavnih sati uspješno položili završni ispit koji je provelo Učilište Magistra-Ustanova za obrazovanje odraslih iz Zagreba.

ČLANAK OA

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 56 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.