UOSI SMŽ održala dvije redovne Skupštine

Na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici u srijedu 14. prosinca 2022. održane su redovna godišnja i izborna sjednica, na kojoj su razriješeni delegati Skupštine u sazivu za razdoblje 2018. do 2022. i potvrđen mandat novim delegatima Skupštine Udruge za razdoblje 2022. do 2026. Jednoglasno su usvojeni Program rada, Operativni i financijski plan rada Udruge za 2023. godinu, izglasane promjene Statuta udruge, te odabrani članovi inventurne komisije.

Izvršna direktorica Udruge Snježana Tomašević ukratko se osvrnula na rad udruge u 2022. godini i predstavila projekte koji će se nastaviti s provedbom i u 2023. godini. Pohvalila je stručni terapeutski tim koji kroz  terapeutski rad s našim najmlađim članovima, djeci s teškoćama u razvoju, prenose znanja naučena kroz edukacije koje pohađaju tijekom godine.
Manda Šalić, voditeljica financijske i administrativne službe, obratila se prisutnima te istakla da bez obzira što tijekom 2022. godine nije bilo velikih natječaja, udruga je uspjela ispuniti financijski plan za 2022. godinu.

snježana

Nazočnima se obratila i predsjednica Udruge Dijana Smajo, zahvalila se svima zaposlenicima, volonterima i donatorima na predanom radu i razvoju Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije koji su pomogli da ostanemo i dalje važan i prepoznatljiv pružatelj usluga u zajednici.
Dugogodišnji član Udruge Ljubomir Orabović, također se obratio prisutnima, pohvalio zaposlenike i vodstvo Udruge na predanom radu i svemu onome što čine kako bi osigurali sve usluge koje Udruga nudi za djecu s poteškoćama, mlade članove i starije osobe s invaliditetom.
Skupštini su, uz delegate Skupštine, članove Upravnog i Nadzornog odbora nazočili gosti, predstavnik Sisačko-moslavačke županije, zamjenik župana Mihael Jurić i predstavnica Grada Petrinje Ana Aleksić Pezelj.


jurić

Zamjenik župana Mihael Jurić pohvalio je rad Udruge pri čemu je naglasio kako smo jedna od vodećih udruga u županiji po broju projekata koje provodimo, broju zaposlenih, broju specifičnih usluga koje pružamo ne samo našim članovima nego i potrebitim članovima cijele zajednice. Naglasio je da je ponosan na Udrugu i kako se riječima ne može opisati značaj daljnjeg postojanja i rada te će Županija i dalje pružati podršku i zalagati se za prava osoba s invaliditetom.

pezelj

Ana Aleksić Pezelj, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti i imovinu grada Petrinje, pohvalila je rad udruge i iistaknula  kako modu biti primjer drugim udrugama. Naglasila je da Grad sustavno radi na tome da se prostor Inkluzivne farme u Hrastovici ustupi na trajno korištenje UOSI SMŽ i da Grad prepoznaje vrijednost ovog prostora koji predstavlja resursni centar koji će pružiti priliku mladim osobama s invaliditetom i drugim mladim potrebitim skupinama u zajednici da stječu nove vještine i znanja, kako bi se integrirali u zajednicu i bili punopravni i članovi zajednice u kojoj žive, u kojoj uče i u kojoj rade.

Zahvaljujemo Draganu Bjekiću koji već dugo podržava rad Udruge, a za članove Skupštine i goste donirao je ukusan catering kojim smo se počastili uoči predstojećih blagdana.

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 45 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.