Janaf sponzorira terapijski rad Udruge

Mala kuća u Petrinja prepoznata je u civilnom i neprofitnom sektoru  kao jedini pružatelj sveobuhvatne rane razvojne i psihosocijalne podrške kada su u pitanju djeca s teškoćama u razvoju u Sisačko-moslavačkoj županiji. Naše zalaganje u pružanju podrške, kao i dosadašnji rad Udruge prepoznala je tvrtka Janaf koja s iznosom od 10.000,00 kn sponzorira rad terapeuta i psihosocijalnu i rehabilitacijsku podršku djeci s teškoćama u razvoju za razdoblje od 1. do 31.prosinca 2022. godine.

terapija 3

Mjesečno se odradi preko 500 terapija za više od 100 djece s teškoćama u razvoju, a trenutno kroz cjelodnevni rad od 8 do 20 sati u Maloj kući u Petrinji terapeutske usluge pružaju četiri radna terapeuta, jedan fizioterapeut i dva terapeuta senzorne integracije.

janaf tekst

Zahvaljujemo tvrtki Janaf koja je u sklopu svog društveno-odgovornog poslovanja prepoznala značaj podrške za djecu s teškoćama u razvoju u Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 49 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.