INA donacijom podržava nastavak rehabilitacijskog rada u UOSI SMŽ

Brojnim donatorima i sponzorima aktivnosti Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije, još jednom se pridružila INA d.d. uplatom donacije u iznosu od 3.052,62 EUR-a. 

Ovom donacijom podržat će se rad terapeuta u "Maloj kući" u Petrinji - prepoznatljivim i priznatim "centrom" u zajednici za izvaninstitucionalne socijalne usluge i psihosocijalnu podršku djeci s teškoćama u razvoju, u kojoj se osiguravaju i pružaju usluge rane razvojne i psihosocijalne podrške za djecu i mlade s teškoćama u razvoju i osobnim invaliditetom iz gradova Petrinje, Siska, Hrvatske Kostajnice, Dubice, Gline, Novske, Dvora, Topuskog, Jasenovca i pripadajućih manjih ruralnih mjesta.

didaktika 4

Kao što je poznato, Udruga pruža socijalne usluge u vidu individualnog rada radnih terapeuta s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, fizioterapeuta, senzornih terapeuta, dok na prostoru "Inkluzivne farme" u Hrastovici osigurava usluge programa predškole i pomoći pri učenju, te grupni rad za djecu s teškoćama u razvoju kroz igraonice, a za osobe s invaliditetom kroz kreativne stvaraonice i sportska druženja. 

Zahvaljujemo INA d.d. i svim donatorima jer podupiru rad Udruge, te time sprečavaju socijalnu isključenost korisnika. 

INA logo

Institucionalna podrška

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije je korisnica Institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

zaklada logo mali

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 54 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.