Održana završna konferencija projekta „Aktivne u zajednici“

Završna konferencija projekta „Aktivne u zajednici“ održana je u srijedu, 28. lipnja 2023.g. u 11:30 sati na prostoru Inkluzivne farme u Hrastovici. Tom prigodom obilježen je završetak još jednog uspješno realiziranog projekta Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

zaželi 2023

Podsjetimo kako su projektom osigurana novčana sredstva Europskog socijalnog fonda-Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. kroz poziv za dostavu projektnih prijedloga - „Zaželi - Program zapošljavanja žena – faza III“ za projekt pod nazivom „Aktivne u zajednici“ kodni broj: UP.02.1.1.16.0175.

Ostvaren je cilj projekta - omogućen je pristup zapošljavanju i tržištu rada ženama pripadnicama ranjivih skupina te ujedno je potaknuta socijalna uključenost kao i povećana razina kvalitete života krajnjih korisnika na području Sisačko-moslavačke županije.

Projekt u brojkama:
- razdoblje provedbe projekta je: 31.10.2022. – 30.6.2023.
- zaposleno 20 žena
- osigurano 60 vrsta usluga za 131 krajnjeg korisnika
- realizirano 19840 sati podrške krajnjim korisnicima.
- ukupna vrijednost projekta iznosi 986.700,00 HRK: bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

lenta zaželi 2023

Podršku tijekom Projekta osigurali su projektni partneri: Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Sisak te Zavod za socijalnu skrb Petrinja.

Zajednički je zaključeno kako realizacija ovakvih projekata od iznimne važnosti za korisnike s područja Sisačko-moslavačke županije, te se željno isčekuje objava novih Poziva.

Objava sadržaja na stranici isključiva su odgovornost Udruge osoba s invaliditetom SMŽ

Iz medija o završnoj konferenciji pročitajte na linku OVDJE

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 5 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.