Održana redovna izvještajna Skupština Udruge

Na Inkluzivnoj farmi u Hrastovici, Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije održala je svoju redovnu izvještajnu Skupštinu. Izvješće o radu u prošloj godini koje je podnijela izvršna direktorica Snježana Tomašević na Skupštini je usvojeno jednoglasno, kao i financijsko izvješće koje je podnijela Manda Šalić te izvješće Nadzornog odbora koje je iznijela Aneta Radoš.

Članovima Skupštine UOSI SMŽ obratili su se i njihovi gosti: u ime Sisačko-moslavačke županije Alenka Ljubešić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, u ime Grada Petrinje gradonačelnica Magdalena Komes te u ime Grada Siska, Goran Grgurač, pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, branitelje i civilno društvo. Redom su pohvalili dosadašnje napore Udruge te iskazali otvorenost za suradnju i podršku njezinom budućem radu.

skupština UOSI SMŽ

Ovdje pročitajte objavu na Portalu53 koju je pripremila novinarka Slađana Marković.

Na nšoj web stranici dostupna su i usvojena izvješća:

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Tko je online?

Imamo 37 gostiju i nema članova online

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.