Ljeto u Maloj kući

Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije nastavlja i tijekom ljetnih mjeseci kontinuirano pružati rehabilitacijske usluge za djecu i mlade s razvojnim teškoćama i invaliditetom

Osim radne terapije, terapije senzorne integracije i programa Male škole do 31.kolovoza ponedjeljkom, srijedom i petkom tijekom prijepodneva od 8:30 do 11:30 u Maloj kući u Petrinji, Jelene Babić 18, roditeljima se nudi trosatni odmor o skrbi,  a djeci boravak uz volontere kroz razne aktivnosti u sklopu igraonica i kreativnih radionica. Utorkom od 16:00 do 18:00 sati i dalje ostaje program boravka uz glazbu kojeg smo nazvali Limach disco, a novi sadržaj koji nudimo tijekom ljeta je Ljetni sportski kamp. Odnedavno u Udruzi poticajnim mjerama Hrvatskog zavoda za zapošljavanja zaposlen je Marcel Sova, osoba s invaliditetom i dugogodišnji nogometaš i nogometni trener s licencom UEFA-B kojeg brojni Petrinjci znaju kroz višegodišnji rad u lokalnim nogometnim klubovima, posebno u Mladosti Petrinja i Slogi iz Hrastovice. 

Uz suradnju s NK Mladost Petrinja koji nam je tijekom srpnja ustupio svoj stadion i voditelja kampa Marecela Sove Ljetni sportski kamp za djecu s razvojnim teškoćama i invaliditetom odvijat će se ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18:00 do 20:00 sati. Svi su dobrodošli koji se žele uključiti u ove naše ljetne aktivnosti, bilo svojim sudjelovanjem i dolaskom, volontiranjem ili donacijama u vidu grickalica i napitaka.

Partneri smo i ove godine KUD Hrastovička Gora koji su prijavili projekt na HEP te dobili 3.000,00 kn za druženje s našom djecom i to ove godine kroz kreativne radionice. Prva od njih bit će u utorak, 11.srpnja u Maloj kući u Petrinji od 16:00 do 18:00 sati.

19849193 10210539108329816 611329767 n

 

baner udruga A4

baner mogucnostiA4

mala kuca donacije

Podržite rad Udruge osoba s invaliditetom uplatom na žiro račun naše udruge.

 

 

Volontiraj u udruzi

Pozivamo vas da svojim znanjem i vještinama sudjelujete u volonterskim aktivnostima za djecu i odrasle osobe s invaliditetom. Možete nam se javiti na mail ili telefon, a lako ćete nas pronaći u Maloj kući.

Mala kuća

Centralno mjesto okupljanja djece s teškoćama u razvoju u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Napomena: Imamo potrebnu opremu i educirane djelatnike za rad s djecom.

Koristimo kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda stranica.